Dansk Kørelærer Union's informationsforum
Login Tilmeld FAQ Søg Dansk Kørelærer-Union Forum Indeks

Dansk Kørelærer-Union Forum Indeks
Dansk Kørelærer-Union - Tilmeldingsvilkår

Nærværende Forum er, bortset fra enkelte opslag, forbeholdt aktive medlemmer af Dansk Kørelærer-Union.

Når du som aktivt medlem af unionen ønsker adgang til Forum faciliteterne, skal vi når du ringer til sekretariatet bruge dit gyldige medlemsnummer, e-mail adresse og dit ønske om brugernavn. Find derfor allerede nu dit medlemsnummer frem (du kan bl.a. finde det på kontingentopkrævningen, hvor det dog kan være oplyst som kundenummer). Du skal ikke oplyse de mange foranstillede nuller.
Se eventuelt mere information i FAQ under Brugernavn og medlemsnummer.

Administratorer og redaktører af dette forum vil prøve at fjerne eller rette i indlæg der kan være stødende så hurtigt som muligt, dog vil det være umuligt at gennemlæse alle indlæg. Derfor accepterer du at være indforstået med, at alle indlæg i dette forum udtrykker holdninger og meninger af forfatterne af indlæggene, og ikke administratorer, redaktører eller webmastere (bortset fra indlæg skrevet af disse) og derfor kan disse heller ikke holdes ansvarlige.

Du vedkender også ikke at skrive indlæg der indeholder skældsord, pornografiske, vulgære, bagtalene, hadefulde, truende, seksuelt-orienterede eller andre ord/vendinger som strider mod gældende lovgivning. Såfremt dette konstateres, kan det føre til at du øjeblikkeligt og permanent udelukkes fra forummet (din Internet udbyder vil blive orienteret). Din unikke IP adresse logges i alle indlæg der skrives til dette forum, for at forebygge misbrug af enhver slags. Du vedkender også at administrator, redaktører og webmastere tilhørende dette forum har ret til at fjerne, rette eller lukke ethvert emne/indlæg når som helst de måtte finde det nødvendigt. Som bruger giver du ret til at alle informationer som du har indtastet gemmes i en database. Disse informationer vil ikke blive videregivet til 3. part uden din viden; webmastere, administratorer eller redaktører kan ikke blive holdt ansvarlige for eventuelle hackerangreb eller anden uautoriseret adgang der måtte føre til afsløring af disse data.

Dette forum bruger cookies til at gemme information på din lokale harddisk. Disse cookies indeholder ingen af de informationer som du har indtastet om dig selv, de er kun til for at sørge for at du får den nemmeste brugerflade. Din email bliver kun brugt til at sende en verificering af dine tilmeldingsdetaljer og kodeord (og til at sende et nyt kodeord, hvis du skulle glemme dit nuværende). Endvidere kan du få tilsendt brancherelateret information fra Dansk Kørelærer-Union.

Du skal telefonisk kontakte Dansk Kørelærer-Unions sekretariat hvis du ønsker adgang til forummet. Du kan bl.a. på side to i medlemsbladet finde telefonnummeret.

Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Skins Database